InBlindz: Raamdecoratie tussen glas

InBlindz

InBlindz is kwalitatief hoogwaardige raambekleding tussen glas zoals jaloezieën en (verduisterende) duettes.
InBlindz kent alleen maar voordelen: het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend en geeft u de mogelijkheid om het binnenklimaat naar wens te reguleren. Daarom wordt het zakelijk veel toegepast als buitenbeglazing of scheidingswanden bij kantoren, scholen, ziekenhuizen of kinderdagverblijven. Particulieren thuis ervaren InBlindz als praktisch en fraai voor de dakkapel, badkamer, keuken en serre. InBlindz is namelijk een ideale oplossing voor ruimtes waar vocht of vet een aanslag achterlaat of waar warmte moeilijk weg kan, denk aan kamers boven of op zolder.

Ruime Keuze

U kunt naar smaak kiezen voor jaloezieën en duettes tussen glas. U hebt ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal en kunt uw ruimte zo volledig naar smaak aankleden. Alle types zijn voorzien van een praktische, eenvoudige hand- of elektrische bediening waarmee u de zonwering kantelt en optrekt. InBlindz geeft niet alleen praktische oplossingen voor hygiëne, warmtebeheersing en energie, maar is ook erg praktisch in gebruik.

Combineren met welk type glas?

InBlindz is isolatieglas met plissés, jaloezieën of duettes gemonteerd in de spouw. Het wordt geproduceerd als isolatieglas en heeft dezelfde isolerende eigenschappen. Ook de techniek van het monteren van InBlindz is gelijk aan het plaatsen van isolatieglas. InBlindz is te combineren met allerlei soorten beglazingen, zoals:

  • Hoog Rendementsglas (HR++)
  • Zonwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Hardglas